Auto: 427ci small block Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lis 2005 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-04-10, 11:59 Które felgi- wasze opinie
Debiut w tym dziale Proszę o radę, które wziąć, na sam wzór felgi jestem zdecydowany i od dawna takiej szukałem, natomiast kontrowersyjny wydaje się kolor... BBS CH 19" vs 18":
Dla porównania oryginalna 18":
_________________ "Mamusię oszukasz, tatusia oszukasz, pojemności nie oszukasz." Części do VW/Audi, nowe i używane PARTZ.pl
-=Oleje MOTUL=-
Auto: kia pride kombi Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Kwi 2006 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-04-10, 12:05
Jak dla mnie to bym wziął czarne!!! - Srebrne to fakt - klasyka, nawet ładnie pasująca do elementów chromu na audiolce, ale ma je każdy ... natomiast czarne to już kozacko wyglądają - na pewno wyróżnisz się z tłumu, no i ładnie będą z boku komponować się z oponkami... pozdro
_________________ Gość złap mnie jak potrafisz...:)
Auto: Seat Ibiza 1,9 TDI ASV Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2007 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-04-11, 00:54
Na zdjeciach ktore wkleil Zachar rzeczywiscie czarny rwie suty. Chyba to kwestia obniżenia auta. Na tej przymiarce którą dałeś w 1 posciesrebrne zdecydowanie lepiej i przy tym zostaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum