taniocha jak na ceny salonowe....Śmiem twierdzić że BMW jest tańsze w eksploatacji niż Mazda, co jest dla mnie dziwne bo M3 jest bardziej sportowa/rasowa więc powinna być droższa
Mały offtop ale nikt nigdy nie zgadnie ile może kosztować fotel do mojego auta w ASO )
13 tyś jeden fotel lol
I nie mogę ogarnąć tego jak Ty możesz przegrywać z Krzyśka Subaru....
To że na starcie Cię myka to norma ale że go nie doganiasz później, tzn że ile on ci musi uciec na starcie? Mi ucieka tak ze 5 długości i na mecie może 1 długość nadrabiam, ale przecież Ty musisz ruszać lepiej i masz mocniejsze auto....
nie rozumiem...
_________________ V8 w automacie, czy to jedzie czy nie?
Auto: BMW E46 M3 Cabrio Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Paź 2005 Skąd: Lodz
Wysłany: 2009-06-18, 23:54
Rasta ja tez nie ale jak przegralem zaraz po zakupie mialem w kolach srednio po 1,2 bara a potem napompowalem opony to bylo duzo lepiej taki myk jak krzysiek zaklada wieksze felgi wtedy roznica jest bardzo widoczna i go mijam, na setupie najszybszym po napompowaniu jeszcze nie sprawdzalismy ale pewno bede mial problem
Wiesz ja za bardzo nie umiem jezdzi ale za to sie lansuje wyborowo :> przyjade ktorejs srody i sie przejedziemy
PS: M3 cabrio wazy 1700kg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum